Event 16 nov: Älska dig själv precis som du är!

16 november 2018

First Hotel G, vid Centralstationen, Göteborg

Kvällen börjar med mingel kl 17.00 och föreläsningarna börjar 18.00 till 21.00

Camilla Thulin

“Mitt mål är att alla kvinnor ska känna sig starka och vackra oavsett ålder eller storlek”

Camilla Thulins feminina designen ligger fokus på att våga synas och att vara stolt för att vara kvinna. Designen är exklusiv, tidlös och färgstark och den riktar sig till kvinnor som vill klä sig snyggt och bekvämt, både i affärslivet och på fritiden. Hennes plagg, med hög kvalité och perfekt passform, tillverkas och transporteras dessutom på ett miljövänlig sätt.

Det är just därför många framgångsrika svenska affärskvinnor och media profiler väljer att klä sig i Camilla Thulins design.

Sandra Aviani

Kvinnor som besökt AVIANI tycker mer om sin kropp

Efter att jobbat som finansiell rådgivare i nästan 20 år startade Sandra år 2012 underklädesbutiken AVIANI. Denna boudoir är helt unik och långt ifrån det du tänker på när du hör ordet underklädesbutik.

AVIANI – Passion for Lingerie, är ett unikt koncept där kvinnan istället upplever varje utprovning som något positivt och går därifrån med ett leende på läpparna.

År 2016 blev AVIANI utsedd till årets butik i Göteborg.

 

Skicka mail till shine@ankid.se och betala till någon av kontona till höger.
Pris: 495 kr
Bankgiro: 688-4621
Swish: 072 309 1919
Obs! Vid avbokning minst 14 dagar före eventet 50% avdrag, därefter debiteras 100%.

Event: Få bättre livskvalité och livsglädje

Vintern 2019

Göteborg

Kvällen börjar med mingel och föreläsningarna börjar 18.00

Thomas Eriksson

Jag behövde dö för att börja leva

Möt Thomas Eriksson som för 2,5 år sedan drabbades av 2 st akuta hjärtstopp, lyssna på hans berättelse om hur man tar sig upp från en livskris med helt nya förutsättningar och med sin nya identitet som hjärtsjuk.

En otrolig historia om de två val man får vid en kris, Thomas fick beskedet att hjärtat troligtvis skulle behöva transplanteras, något han inte accepterade! Idag är Thomas friskförklarad och driver en av Göteborgs snabbast växande träningsanläggningar, OMNIA.

Thomas har arbetat som personlig tränare i över 15 år, trots detta så hävdar han bestämt att man inte behöver träna för att må bra! Thomas kommer prata mycket om vad träning egentligen är, vad det gör med våra kroppar och varför det är så otroligt svårt att komma i form.

Florin Dinu

Vad skulle du vilja göra annorlunda för att bevara livsglädjen?

Det krävs sunda vanor för att bibehålla topphälsan. För att kunna orka med både jobb och fritid behöver du må bra och vara i balans. Vill du optimera dina  prestationer behöver du en god sömn som är den ultimata komponenten för fysisk och psykisk återhämtning samt ökad livsglädje. Med Florins breda kompetens får du kunskaper som kan göra skillnad för din fortsatta hälsa och framtidsprestationer.

Florin Dinu är specialist på att få människor att växa och få insikt. Som föreläsare har en väl utvecklad förmåga att ta vara på och höja engagemanget, motivationen och effektiviteten hos enskilda individer eller grupper av medarbetare.

Florin har dubbla kandidatexamina i både psykologi och pedagogik. Diplomerad NLP-coach med tusentals timmar bakom sig inom karriär-, livstil-, och hälsocoachning, leg. gymnasielärare och har bakgrund som idrottsmassör, PT, boxinstruktör, brottnings- och fystränare.

 

Skicka mail till shine@ankid.se och betala till någon av kontona till höger.
Pris: 395 kr
Bankgiro: 688-4621
Swish: 072 309 1919
Obs! Vid avbokning minst 14 dagar före eventet 50% avdrag, därefter debiteras 100%.

Event 29 mars: Våga förändras, förbättras och förnyas!

Torsdag 29 mars 2018, kl. 18.00 – 21.00

Sankt Jörgen Park Hotell, Göteborg

Anki Dumitrescu

Våga tänka “det är möjligt”!

Att uppnå de mest vågade mål ligger i vår makt. Vilka mål vi väljer och hur vi ser på våra möjligheter att nå dessa, dikterar vilket resultat vi får. Vi blir vad vi tror är möjligt och genom att ändra sättet att tänka kommer vi att öppna helt nya möjligheter.

Efter att ha studera ämnet i flera år bestämde sig Anki att testa själv – hon förlorade över 20 kg på 12 veckor och skrev en bok på 14 dagar. Varför det? För att det skulle vara ”omöjligt” men hon vägrade tro det! Under kvällen kommer Anki att berätta om sin egen resa och inspirera till förändring och förbättring.

Sari Karlsson

En livsförändrande resa med KonMari metoden

I april 2015, efter att ha läst boken ”The life changing magic of tidying up” av Marie Kondo, startade Sari Karlsson Facebook-gruppen ”KonMari Sverige” som har idag över 14.000 medlemmar. Hon har själv läst och genomfört en livsförändrande ”rensar-resa” enligt KonMari metoden samt coachat, peppat och inspirerat medlemmarna i gruppen att göra likadant.

2017 åkte hon till New York på en utbildning med Marie Kondo för att lära sig mer och siktar nu på att bli en av de första certifierade KonMari-konsulterna i Sverige. Sari kommer att berätta om sin resa och ge dig tips och pepp inför din egen förändring.

Event 9 november: Narcissistiska ledarskapssystem på arbetsplatser

Torsdag 9 november 2017, kl. 18.00 – 21.00

Norges Hus, Skånegatan 16, Göteborg

Christina Papadopoulos

Narcissistiska ledarskapssystem på arbetsplatser

En föreläsning om vad som händer på en arbetsplats om chefen är narcissist eller kanske t.o.m. psykopat. Vad händer i organisationen och med den enskilde arbetstagaren?

 • Har du ont i magen när du skall till jobbet och känner olust pga chefen?
 • Känner du dig utsatt-kanske t.om trakasserad på jobbet?
 • Upplever du att hur mycket du än presterar – så är chefen aldrig nöjd?

Det kan vara tecken på att du har en osund chef…

Lär dig identifiera och hantera situationen genom att t.ex titta på taktiker och manipulationer dessa chefer använder. När du har att göra med personer med narcissistisk personlighetsstörning eller psykopati är kunskap makt.

Konfliktkompassen

Förebygg diskriminerande kultur på arbetsplatsen

Känner du någon som har blivit “lilla gummad” på jobbet eller har lägre lön än en annan arbetskamrat av motsatt kön med likadana arbetsuppgifter? Diskriminering på arbetsplatsen sker ofta i det fördolda och är många gånger svårt att peka på då det kan uppfattas som normalt och accepterat. För att komma tillrätta med problemet krävs både kunskap och mod.

Konfliktkompassen arbetar med att hantera och förebygga konflikter genom att bland annat ge stöd i att få arbetsplatser att skapa en kultur som gynnar samarbeten och minimerar diskriminering och destruktiva konflikter.

Event 5 oktober: Från passion till internationellt varumärke

Torsdag 5 oktober 2017, kl. 17.00 – 21.00

Norges Hus, Skånegatan 16, Göteborg

Moa Gürbüzer

Moa Gürbüzer
VD och grundare MRG Wines

Sociala företag som framgång

Det som började med en stark passion för att hjälpa barn med alkoholiserade föräldrar blev raketväxande dryckesföretaget MRG Wines.

Moa Gürbüzer hoppade av karriären som familjeterapeut och utvecklade med hjälp av kemister och en champagne-expert ett alkoholfritt bubbel. Det blev snabbt Sveriges mest sålda och nu hägrar storslagna exportplaner.

Moa blev Årets Nybyggare 2016 och fick nybyggarpris av Kung Carl XVI Gustaf.

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg
VD och grundare Dermanord

Bytte bransch för att satsa på sitt stora intresse

Maria Åkerberg blev Årets Företagare i Västra Götaland 2017. Hennes produkter finner du hos välutbildade terapeuter och massörer. De finns representerade i framförallt Sverige, Norge, Danmark, Finland samt på Åland. Lyssna på Maria och din syn på hudvård kan komma att förändras.

Du kommer att få tips på vad du själv kan göra för att sköta om din hud på bästa sätt.

Event 21 september: Boklansering: Journey – An Outlined Path to Fulfillment

När? Torsdag 21 september 2017, kl. 17.00 – 19.00 eller 19.30 – 21.30

Var? Norges Hus, Skånegatan 16, Göteborg

Anki Dumitrescu

How did I lose 22 kg in 12 weeks or how I wrote a book in 14 days?

Well I did and SO CAN YOU!

This event will not be about losing weight or writing books, but about achieving YOUR goals, whatever those may be. It is in your power!

During the evening we will have lecture, Q&A and mingle in two identical sessions:

 • 17.00- 19.00 in English
 • 19.30-21.30 in Swedish

Hur förlorade jag 22 kg på 12 veckor eller hur skrev jag en bok på 14 dagar?

Jo, jag gjorde och DET KAN DU OCKSÅ!

Denna event handlar inte om att gå ner i vikt eller skriva böcker, men om att uppnå dina mål, oavsett vad de kan vara. Det ligger i din makt!

Under kvällen kommer vi att ha föreläsning, Q&A och mingla i två identiska sessioner:

 • 17.00-19.00 på engelska
 • 19.30-21.30 på svenska

Event 2 mars: Kemikalierna i vardagen och den negativa energin runt oss som påverkar vår hälsa

När? Torsdag 2 mars 2017, kl. 18.00 – 21.00

Var? Norges Hus, Skånegatan 16, Göteborg

Kersti Liljeqvist Zebeda

Choklad och hälsa

Kersti tar med dig på en rundtur om choklad , hälsa, kemikalier i vardagen samt vad vi bör äta för att prestera optimalt.

Hon är utbildad sjuksköterska, kinesiolog, massör och idrotts­skadeterapeut och har en bachelor i akupunktur. Hon har arbetat i 17 år inom området samt haft kost- och tränings­utbildningar.

Det narcissistiska beteendet

Att ha en person med narcissistisk personlighets­störning i sin närmiljö är inte så lätt och kan påverka dig mycket.

I sin föredrag gör Christina en genomgång av de vanligaste kännetecknen och begreppen, vare sig det är din partner, chef, förälder, vän eller barn.

Christina Papadopoulos

Vi kommer också avsätta tid för diskussion och frågor.

Event 10 november: Framgången kommer till dem som vågar leta efter den!

När? Torsdag 10 november, kl. 18.00 – 20.00

Var? Golden Club, Kungsgatan 41, Göteborg

Anca Dumitrescu

Framgång kommer till dem som vågar leta efter den!

Vill du ändra ditt liv och våga göra det du har drömt om? Det är fullt möjligt!

Vi har en enorm potential att göra allt vi vill. Trots det så lever vi i dåliga förhållanden, med jobb som vi inte är nöjda med, med drömmar som förblir just bara drömmar. Vill vi ändra? Ja. Men något hindrar oss och gör att vi faller tillbaka till samma mönster och uppnår samma resultat om och om igen. Alt som krävs för att bryta detta är att vi vet vad vi verkligen vill, att vi sätter mål som är värda att kämpa för och att vi lär oss behärska mekanismerna inom oss som hindrar oss att nå dit vi vill.

Min önskan är att du skall nå dina högsta mål. Jag vill att du skall förstå att du är värd mer och ska våga utmana din rädsla för förändring. Mitt mål är att du skall få inspiration och kunskap för att ta kontroll över ditt liv och leva det liv du innerst inne drömmer om.

Det var inte lätt att hitta svaret, men nu vet jag vad jag VERKLIGEN vill göra med mitt liv och redan nått mina första mål. Ni kan inte tro hur lätt och naturligt allt faller på plats! Jag delar gärna med mina erfarenhet och kunskap jag har samlat under åren och hoppas att det kan inspirera dig att påbörja din resa, så som jag själv har gjort.

Är du nyfiken? Då ses vi den 10 november. Kvällen bjuder även på en mingel med en lätt kall buffé.

Event 17 februari: Befria dig från skadlig stress!

När? Onsdag 17 februari, kl. 17.30 – 20.30

Var? Golden Club, Kungsgatan 41, Göteborg

Barbro Olsson, lärare i Alexanderteknik

Befria nacken från mobiler, plattor och datorskärmars tyranni!

De flesta ägnar längre och längre stunder med huvudet nedböjt mot mobil och läsplatta eller nacken krökt till den typiska ”gamnacken” framför laptop och datorskärm. Vår teknik ger inte bara dålig hållning utan kan ge långvariga spännings- och smärtproblem i t ex nacke, axlar och armar.

Föreläsningen bjuder på lätt anatomi, nya tankar om huvudets betydelse och användbara tips i vardagen.

Carina Hermansson, inspiratör

Stressreducering med EFT-metoden

Carina berättar om en lättbegriplig och konkret teknik att bli av med stressen inombords. Denna power therapy går till så att man via knackning på vissa akupunkturpunkter stimulerar energiflödena i kroppen. En slags akupunktur utan nålar.

Resultatet blir ett större lugn och bättre fokusering i vardagen.

Event 15 oktober: Investera i Portugal

När? Torsdag 15 oktober, kl. 18.30 – 20.30

Var? Golden Club, Kungsgatan 41, Göteborg

Varmt välkomna till en kväll med Ingrid Larsson portugalhus_logo

 

Programportugal

 • Presentation – Portugalhus, Ingrid Larsson
 • Landet Portugal – historia och nutid
 • Investeringsprojekt och fastighetsmarknaden i Portugal. Presentation och information
 • Skattefrågor och NHR-ansökan
 • och så lite extra därtill!