Event 13 februari: Få bättre livskvalité och livsglädje

13 februari 2019

Strandska, Stora Badhusgatan 18-20 (Obs! ny lokal!)

Kvällen börjar med mingel 17.00 och föreläsningarna börjar 18.00

Kom 3, betala för 2!

Thomas Eriksson

Jag behövde dö för att börja leva

Möt Thomas Eriksson som för 2,5 år sedan drabbades av 2 st akuta hjärtstopp, lyssna på hans berättelse om hur man tar sig upp från en livskris med helt nya förutsättningar och med sin nya identitet som hjärtsjuk.

En otrolig historia om de två val man får vid en kris, Thomas fick beskedet att hjärtat troligtvis skulle behöva transplanteras, något han inte accepterade! Idag är Thomas friskförklarad och driver en av Göteborgs snabbast växande träningsanläggningar, OMNIA.

Thomas har arbetat som personlig tränare i över 15 år, trots detta så hävdar han bestämt att man inte behöver träna för att må bra! Thomas kommer prata mycket om vad träning egentligen är, vad det gör med våra kroppar och varför det är så otroligt svårt att komma i form.

Florin Dinu

Vad skulle du vilja göra annorlunda för att bevara livsglädjen?

Det krävs sunda vanor för att bibehålla topphälsan. För att kunna orka med både jobb och fritid behöver du må bra och vara i balans. Vill du optimera dina  prestationer behöver du en god sömn som är den ultimata komponenten för fysisk och psykisk återhämtning samt ökad livsglädje. Med Florins breda kompetens får du kunskaper som kan göra skillnad för din fortsatta hälsa och framtidsprestationer.

Florin Dinu är specialist på att få människor att växa och få insikt. Som föreläsare har en väl utvecklad förmåga att ta vara på och höja engagemanget, motivationen och effektiviteten hos enskilda individer eller grupper av medarbetare.

Florin har dubbla kandidatexamina i både psykologi och pedagogik. Diplomerad NLP-coach med tusentals timmar bakom sig inom karriär-, livstil-, och hälsocoachning, leg. gymnasielärare och har bakgrund som idrottsmassör, PT, boxinstruktör, brottnings- och fystränare.

strandskalogo

Kvällens event gästas utav Strandska Utvecklingshuset AB

Thomas Andersson har bott och jobbat under många år i en planetary ekovillage ”Findhorn” i Skottland. Anna Björk har lett många stora retreats i Altaj berget, Ryssland. Idag driver paret tillsammans Strandska med fokuset på personlig och själslig ledarutveckling. Låt din inre potential visa vägen till livsförändring.

 

Skicka mail till shine@ankid.se och betala till någon av kontona till höger.
Pris: 395 kr
Bankgiro: 688-4621
Swish: 072 309 1919
Obs! Vid avbokning minst 14 dagar före eventet 50% avdrag, därefter debiteras 100%.