Event 29 mars: Våga förändras, förbättras och förnyas!

Torsdag 29 mars 2018, kl. 18.00 – 21.00

Sankt Jörgen Park Hotell, Göteborg

Anki Dumitrescu

Våga tänka “det är möjligt”!

Att uppnå de mest vågade mål ligger i vår makt. Vilka mål vi väljer och hur vi ser på våra möjligheter att nå dessa, dikterar vilket resultat vi får. Vi blir vad vi tror är möjligt och genom att ändra sättet att tänka kommer vi att öppna helt nya möjligheter.

Efter att ha studera ämnet i flera år bestämde sig Anki att testa själv – hon förlorade över 20 kg på 12 veckor och skrev en bok på 14 dagar. Varför det? För att det skulle vara ”omöjligt” men hon vägrade tro det! Under kvällen kommer Anki att berätta om sin egen resa och inspirera till förändring och förbättring.

Sari Karlsson

En livsförändrande resa med KonMari metoden

I april 2015, efter att ha läst boken ”The life changing magic of tidying up” av Marie Kondo, startade Sari Karlsson Facebook-gruppen ”KonMari Sverige” som har idag över 14.000 medlemmar. Hon har själv läst och genomfört en livsförändrande ”rensar-resa” enligt KonMari metoden samt coachat, peppat och inspirerat medlemmarna i gruppen att göra likadant.

2017 åkte hon till New York på en utbildning med Marie Kondo för att lära sig mer och siktar nu på att bli en av de första certifierade KonMari-konsulterna i Sverige. Sari kommer att berätta om sin resa och ge dig tips och pepp inför din egen förändring.