Forever Living Products är med hos Shine den 18/2

bild
Vem är Anette Tintin Svanstrand?
Jag driver ett företag med helhetshälsa i fokus och är oberoende återförsäljare av Forever Living Products som har ekologisk, färskpressad Aloe Vera som bas i ett brett produktsortiment. Det finns produkter för både insidan och utsidan, smarta, enkla helhetslösningar för att få en bestående förändring i sin livsstil. Enkelheten och vår 90 dagars nöjd kund garanti är något jag är stolt och glad över att kunna erbjuda till alla. Vad har du att förlora?
Vad betyder hälsa för dig , Anette?
Hälsa för mig är att må bra och se bra ut i mina egna ögon. Känna mig stark och frisk så att jag orkar med ”vardagstrycket”. Att orka både jobba, träna, vara social med vänner, köra barn till olika aktiviteter osv. Sova bra, röra på mig och äta riktig mat – allt hänger ihop!
Vad har du för tips för att återfå och behålla hälsa?
 Att ta hand om magen är mitt absolut bästa tips!  Hälsocentrat sitter i magen, där är 70 % av immunförsvaret placerat, 90 % av serotonin produktionen ( feel good factor) och 50 % av nervsystemet. I över 10 år har jag druckit Aloe Vera och ätit Probiotika samt Omega 3 som ger en god grund i magen. Så träna ditt immunförsvar!
Tack Anette!
Träffa Anette på nästa Shine, den 18/2!