Studio Vital utställare hos Shine den 18/2

studiovital
 
 
 
Anna, vad är Studio Vital?
 
Studio Vital är ett företag som har Dig och Ditt allra bästa i fokus.
 
I Studio Vital så arbetar jag med empowerment för framför allt kvinnor, genom kostnadsfria kurser i hudvård & makeup.
Där handlar det om att hitta och plocka fram ”sitt allra bästa jag”, om det så är genom att skräddarsy din hudvårdsrutin för en fantastisk hy eller få fram ditt vackraste Jag genom en makeup anpassad helt efter din livsstil.Till Studio Vital kan man även komma för att unna sig en avkopplande och härlig behandling i lugn och skön miljö, långt ifrån vardagsstressen. Jag som tar hand om dig heter Anna Wehlander och är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR-Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Salongen har ett brett utbud av behandlingar, alltifrån ansiktsbehandling till massage.
 
 
Vad betyder hälsa för dig? 
 
Hälsa för mig är när jag mår bra inombords och är tillfreds med mig själv.
Självklart spelar vårt leverne in och kost & motion är en viktig del för att vår kropp skall fungera
på ett tillfredsställande sätt, men det är viktigt att det finns en bra magkänsla med.
Mår du bra så sprider det sig till din omgivning.
Inre harmoni och balans i vardagen är A & O
 
 
Vilka är dina bästa tips för att hålla oss friska?
 
Sömn, kost och motion är viktiga grundpelare, men jag tror även att vi mår bra av utmaningar och att unna oss att njuta.
Utmana dig till att göra något du inte tidigare vågat och jag lovar att du växer med uppgiften.
Unna dig lite njutning i vardagen och gör det med gott samvete.
 
Träffa Anna och hör mer om Studio Vital på nästa Shine event, den 18/2!
Läs mer och boka plats via här