”Hälsorum” är utställare hos Shine den 18/2

HälsoRum

Vad är ”Hälsorum”, Pamela Kullbor?
Här behandlar vi hela individen, mentalt, känslomässigt och fysiskt. Vi kan erbjuda klassisk homeopati, healing och massage. Vi tillhandahåller organiskt odlade vitaminer och mineraler, ekologiskt nedbrytbara städ produkter för hemmet och exklusiva hudvård produkter. Möjligheten att bli lite bortskämd med en ansiktsbehandling finns också.

Vad betyder hälsa för dig?
ALLT, det är själva livet.
Att få lov att bli gammal men ändå vara frisk.

Vad är ditt bästa tipset för att hålla oss friska längre?
Äta rätt, sova tillräckligt och att motionera. Att kunna äta mat som inte innehåller kemikalier borde vara var människas rättighet. Men tyvärr är verkligheten en annan. Med så utarmas jordar så måste vi idag äta kosttillskott.  Då ska det också vara ekologisk och organiska tillverkade kosttillskott.
Skratta ofta och leva i lycka och glädje håller oss friska länge.

Tack Pamela!

Missa inte Hälsorums monter den 18/2!