Från Time Square i New York till Shine event i Göteborg!

 

TimesSquare2 - photo by Rachel HermanAviad Arik Herman är officiell designer och sponsor för Miss Universe Sweden i kategorin för aftonklänning och nationaldräkt. Han har även designat kläder för världens mest kända modeikon – Barbie, för Mattel INC:s nya all-dans musikal ”Barbie Live!”.

Hade designade kostymer för många danskompanier och teatrar runt om i världen och bler prisat världen över för sina kreationer.

Träffa honom den 23/9 på Shines event ”ABBA Tribute Original – Let Design & Music Speak!”

Aviad Arik Herman - Photo by Avi Ericsson

Aviad är känd som dansare med GöteborgsOperansDansKompani, men har även en lång meritlista från sin parallella sysselsättning som kläddesigner.

Under Göteborgs Dans & Teaterfestival som pågick i maj 2014 visades hans mini-musikal ”Live News!” – for world’s peace and love, som var ett samarbete med GötebrogsOperansDansKompani & män-kören Hellmans Drengar.

Han studerade Fashion Design på Art College Folkuniversitetet i Göteborg och deltog som finalist i Fresh Fish – Sveriges årliga modemässa och tävling för lovande designers. Han blev uppmärksammad i Uptempo Magazines nummer om Costumes & Couture och blev belönad med det Amerika-Israel Cultural Foundations-stipendiet och Elisabeth Palmers Stiftelsens stipendium i Sverige för sin enastående designprestation och utveckling.

Träffa honom och se sina fantastiska kreationer den 23/9!