Från Time Square i New York till Shine event i Göteborg!

 

TimesSquare2 - photo by Rachel HermanAviad Arik Herman är officiell designer och sponsor för Miss Universe Sweden i kategorin för aftonklänning och nationaldräkt. Han har även designat kläder för världens mest kända modeikon – Barbie, för Mattel INC:s nya all-dans musikal ”Barbie Live!”.

Hade designade kostymer för många danskompanier och teatrar runt om i världen och bler prisat världen över för sina kreationer.

Träffa honom den 23/9 på Shines event ”ABBA Tribute Original – Let Design & Music Speak!”

Aviad Arik Herman - Photo by Avi Ericsson

Aviad är känd som dansare med GöteborgsOperansDansKompani, men har även en lång meritlista från sin parallella sysselsättning som kläddesigner.

Under Göteborgs Dans & Teaterfestival som pågick i maj 2014 visades hans mini-musikal ”Live News!” – for world’s peace and love, som var ett samarbete med GötebrogsOperansDansKompani & män-kören Hellmans Drengar.

Han studerade Fashion Design på Art College Folkuniversitetet i Göteborg och deltog som finalist i Fresh Fish – Sveriges årliga modemässa och tävling för lovande designers. Han blev uppmärksammad i Uptempo Magazines nummer om Costumes & Couture och blev belönad med det Amerika-Israel Cultural Foundations-stipendiet och Elisabeth Palmers Stiftelsens stipendium i Sverige för sin enastående designprestation och utveckling.

Träffa honom och se sina fantastiska kreationer den 23/9!

En reaktion på “Från Time Square i New York till Shine event i Göteborg!

 1. Christina Stenberg

  Hej Anki
  Det vore fantastiskt roligt att gå på ett SHINE event.
  Tid, plats, program, kostnad för tisdag 23 september?
  Men innan dess hoppas jag se dig på RITZ, fredag 19 september kl 12.30 för lunch och samtal om ett nytt ledarskapskoncept, hälsar
  Christina Stenberg med solig sensommartouch.

Kommentarer inaktiverade.