Designer på catwalk – GareDeRobe

GDR_Dahrling

Den 23 september bjuder Shine till “En berättelse om drömmar, verklighet och betydelse”, en oförglömlig kväll som handlar om mode och musik.

GareDeRobe visar upp sin kollektion på catwalk. Boka din biljett nu!

1. Vad betyder mode för er?

Mode speglar den rådande tidsandan och dess ideal tillskillnad från ordet trend som är lustfulla riktningar som modet kan gå åt. Det rådande modet är intressant då vi har ett mångkulturellt samhälle med många ideal. Vi på GareDeRobe har lärt oss med åren att den moderna kvinnan har höga krav på komfort, hållbarhet och personlig stil. Därför skapar vi kläder med de elementen.

 2. Vad kännetecknar er design?

GareDeRobe är kläder med god passform, som sitter bekvämt och framhäver dig så att du kan göra intryck. Figursydda modeller och följsamma material som klarar det miljötänk och passform som råder i samhället som helhet. Våra kunder känner sig stark i att ta i tur med sin vardag, när hon ska hålla en föreläsning, till banken eller träffa vänner över en god middag.

3. Vad vill ni förmedla med era plagg?

Det viktigaste med våra plagg är att man känner kärlek och glädje när man bär dem så att man förmedlar det vidare till dem man möter!

Missa inte den 23/9. Kom och träffa Karin och Linda!