Designer på catwalk – Elisabeth Amnäs

bildElisabeth Amnäs visar sina kreationer på nästa Shine event, den 23/9. 

Ateljé Eliza Design designar i mocka och sämskskinn. Skinnets form och utseende är unikt och varje plagg är måttsytt efter kundens önskemål, så varje enskilt plagg är helt unikt. I ateljén arbetar man mest i getmocka eftersom det är slitstarkt och går att tvätta i maskin om man använder såpa eller galltvål som inte torkar ut skinnet.

Elisabeth, vad betyder mode för dig?

Mode för mig är mer Stil. Modet förändras, men har man hittat sin stil så trivs man i den och det syns. Man strålar.

Man förmedlar sin personlighet i sin stil, och ett första intryck kan vara viktigt.

Vad kännetecknar din design?

Bra kvalitet,  känsla och rätt färg gör att man känner sig bekväm. Mina plagg är av naturmaterial som är underbara att bära. Lång hållbarhet är viktigt . vi producerar alla plagg i atelje´n  och måttsyr upp personligt till dig.

Jag jobbar med naturmaterial som mocka, nappa och fårskinn, och spar råkanten så varje plagg blir unikt. Konsthantverk. Mockan går även att tvätta i maskin.

Mockan har även ett underbart fall som gör ett ”slankare” intryck. Plaggen fungerar från vardag till fest . Lång hållbarhet och lång livslängd

Vad vill du förmedla med dina plagg?

”Drar blickarna till dig”

Man syns och märks i mina plagg, på ett positivt sätt. Inte för mycket, lite extra. Kvinnliga och ”fräcka”. Plaggen är otroligt sköna att bära, man känner sig kvinnlig och vacker, och det syns utanpå.

”Jag visar dig hur du ska stråla ” säger Elisabeth.

Träffa Elisabeth Amnäs på nästa Shine event. Läs mer på:   www.ateljeeliza.com