Grattis Shine som blir 2 år idag!

images

Den 28 maj 2011 var det dags för Shine att födas!

Min önskan att kunna erbjuda en plats där kvinnor och män, unga och… mer mogna, människor med olika erfarenhet och bakgrund skall kunna träffas för att utvecklas tillsammans och utveckla varandra, blev verklighet.

Tanken väcktes i slutet av mars 2011 men … skulle jag våga? Vem skulle vilja komma och tala för en okänd nätverk? Hur skall jag kunna finansiera allt? Kommer någon att vilja vara med i nätverket? Det var många frågor och inga svar. Jag provade…och det gick! 🙂

Sara Wallin, Lena Holm och Mia Törnblom talade på vår första kväll och lokalen fylldes med 250 nyfikna besökare. Så hade vi då: https://www.youtube.com/watch?v=J4oakkwWG2Y

Sedan dess har kända föreläsare som Mikael Södermalm och Colin Moon,  minnes mästaren Mathias Ribbing; innovatören Donnie Lygonis; chokladartisten Emanuel Andrén; couture designern Lars Wallin och många fler gästat Shine.

Idag fyller Shine 2 år och nästa vecka har vi vår tionde event. Hundratals besökare har gästat oss och tusentals följer oss via socialamedier. Tidigare i år valdes Shine för ”veckans företagare” av Driftig.nu.

Inget hade varit möjligt utan er. StorTACK alla för att ni gav mig en chans och att ni tror på Shine!

Kram/Anki