Tack Agneta Ekfeldt, som var en av talarna de 27/3!

27mars20141

 

På Shines senaste event om hälsa berättade Agneta Ekfeldt  om sin resa från kroppsliga besvär och depression till ett värkfri liv.

 

  1. Hur upplevde du kvällen?

Kvällen rakt igenom var otroligt inspirerande med väldigt bra talare samt intresserade och nyfikna medlemmar/gäster. Dessutom upplevde jag en väldigt härlig gemenskap, som gjorde att det var lätt att trivas och att skapa kontakter. Jag fick förmedla ”min resa” innan jag hittade näringstillskottet FitLine samt hur livet har blivit efter det och fick så stort gensvar! Så roligt att få knyta nya kontakter med utställare och talare … och dessutom en riktigt välfylld goodie-bag!

 2. Skulle du komma tillbaka som talare/utställare hos Shine?

Jag vill absolut komma tillbaka både som talare och utställare hos Shine – ingen tvekan!

 3. Skulle du rekommendera andra att vara med i Shine?

Jag rekommenderar andra företagare att vara med i Shine! Det är ett väldigt givande nätverk med professionell ledning, bra event med intressanta teman som möjliggör skapande av nya värdefulla kontakter . Däremellan många aktiviteter för medlemmar!  

 Tack Agneta att du ville dela din berättelse med oss! När vi delar med oss av goda erfarenhet, då hjälper vi andra att undvika misstag och leva ett bättre liv!