Träffa Ola på nästa Shine event!

Ola DyrhillOla är egen företagare och jobbar med hälsa och friskvård i ett brett perspektiv. Han är tillsammans med sin fru oberoende återförsäljare för de kosttillskott som han förevisar under kvällen. Vid sidan av detta jobbar han som cykelinstruktör och instruktörsutbildare. Ola jobbar också som coach och som kostrådgivare. Han är en av föreläsarna som är knutna till Hälsobokarna.

    Lever du som du lär, Ola?

Jag skulle vilja vända på det och säga att jag lär som jag lever. Hälsa, träning och friskvård är en livsstil, ett sätt att leva på. Det är också vad jag förmedlar när jag arbetar.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Jag har inte så många vanliga dagar, de ser olika ut. Jag jobbar gärna hemifrån så mycket som möjligt, det trivs jag med. När jag är utanför hemmet och jobbar så är jag antingen ute och har möten med intressanta människor, håller föredrag, kör ett cykelpass eller är iväg på någon resa med jobbet. Jag uppskattar friheten i mitt arbete som också är ett sätt att leva.

Vilka är dina bästa tips för att hålla oss friska?

Det är 4 hörnstenar som är basic,

Kost
Rörelse
Återhämtning
Sömn