Agneta Ekfeldt berättar om sin resa från kroppsliga besvär och depression till ett värkfri liv. Lyssna på henne på nästa event, den 27/3

4Agneta Ekfeldt har levt i cirka 15 år med kroppsliga problem: artrosvärk, restless legs, dålig sömn, ständiga urinvägsinfektioner, trötthet, orkeslöshet och till slut även en depression. FitLine vad det som hjälpte henne ur detta. Under denna tid testade hon många olika alternativa behandlingar och många olika vitaminer och mineraler utan att få någon märkbar effekt.

Läs nedan en kort intervju med Agneta och lyssna på hennes hela historia den 27/3. Boka via shine@ankid.se 

Hur fungerade FitLine för dig, Agneta?

När jag till slut började med FitLine, så fick jag märkbara effekter efter mycket kort tid. Idag lever jag ett liv utan värk (och har inte tagit en enda värktablett sedan jag började med FitLine juni 2012) och med massor av energi och livsglädje. Dessutom har min träning tagit ny fart, eftersom jag fått energi och uthållighet också. Jag känner att jag vill dela med mig av mina erfarenheter och av information om dessa högkvalitativa produkter, som FitLine har. Jag brinner verkligen för att berätta om dem, så att människor vet att dessa finns som ett alternativ. Det blev en vändpunkt i mitt liv och kanske kan det bli vändpunkten för någon annan också!

 Lever du som du lär, Agneta?

Eftersom jag har varit i dåligt skick – både fysiskt och psykiskt – och absolut inte vill hamna där igen, så har jag prioriterat att äta ordentligt i lugn och ro, ta näringstillskott varje dag för att få de vitaminer och mineraler, som kroppen behöver. Det är min bas och min plattform att stå på. Då har jag kraft till att göra andra saker, som är viktiga för mig och som ger mig energi: som att motionera regelbundet och att läsa böcker/artiklar om hälsa och friskvård samt att gå på föreläsningar om hälsa. Jag är väldigt intresserad av ämnet ”tankens kraft” och tränar mig på olika sätt varje dag.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Jag vaknar alltid pigg och utvilad. Varje morgon börjar jag med min underbart goda och välgörande ”morgondrink” full av nyttigheter, bl.a. alla B-vitaminer tillsammans. Om tiden tillåter, så tar jag en morgonpowerwalk efter havet – och om den inte tillåter, så tar jag den senare under dagen. Därefter äter jag min frukost – alltid i lugn och ro – och sedan en dusch och så är jag redo för dagen. Jag börjar med att se om det finns några nyheter gällande hälsa och friskvård genom att söka på nätet. Om jag hittar någon artikel, som jag tycker är viktig, så lägger jag upp en länk på min gilla-sida på Facebook, Levamera. De länkar och den information, som finns där, är alltid aktuell – ingen gammal information.  Under dagen har jag ofta något möte eller affärslunch inbokad alternativt någon föreläsning inom området hälsa. Om inte så ser jag till att nätverka på något sätt. Eftersom jag arbetar med att marknadsföra näringstillskottet Fitline, så har jag alltid mitt arbete med mig. Träffar jag någon som är intresserad/nyfiken, så gör jag en presentation eller bokar ett möte. Vid dagens slut är det administration och annat ”pappersarbete”, som gäller samt planering av kommande dag. Strax innan jag går till sängs, tar jag min ”kvällsdrink” bestående av alla mineraler i rätt förhållande till varandra samt D-vitamin. Strax innan jag skall somna tänker jag på saker som hänt under dagen och som jag är tacksam för. Därefter får jag en god natts sömn – varje natt.

Vilka är dina bästa tips för att hålla oss friska?

Kosten är A och O – det är din bas och din plattform för att fortsätta må bra. Ät ordentlig näringsriktig mat och komplettera med högkvalitativa näringstillskott för att fylla de näringsluckor som finns. Om du får den näring du behöver, så har du kraft och ork att göra de andra sakerna jag rekommenderar här – men ingen näring = ingen energi = ingen ork och lust. Jag brukar alltid jämföra med en bil: du köper inte nya däck, lackar om den etc. om den inte går att köra – för att kunna köra behöver du bensin, vilket kan jämföras med tillräcklig näring för en människokropp.

Motionera regelbundet flera gånger per vecka. Du behöver inte gå till något gym utan det är riktigt bra med dagliga promenader på ca. 30 minuter. Då får du dessutom frisk luft!

Den mentala biten är viktig – tänk positivt och tänk att allt är möjligt! Dina tankar är så viktiga för ditt välbefinnande. För att träna upp dina tankar, läs gärna böcker i ämnet och/eller gå på kurser.

Se till att göra medvetna val. Du har ett val i varje given situation och det är du som är regissör i ditt liv!

Var medveten om hur du andas och lär dig andas på rätt sätt!

Lyssna på din kropp – den har aldrig fel och du är den enda som kan tyda signalerna.

Gör dig av med alla energitjuvar och se till att ha egen tid och ägna dig då åt saker som ger dig energi och glädje, så att du känner dig levande och kan skratta mycket!

 Tack Agneta! Ser fram emot att höra mer den 27/3!