Våra utställare den 27/2 har ordet….

friskonomenFriskonomen erbjuder arbetsplatser med Sinnenas Rum en lösning som långsiktigt motverkar stress och sömnproblem. Fuji Cyber Relax Massagefåtöljer som är medicinskt certifierade erbjuder dessutom massage i världsklass !

Var med och provsitta i deras fåtöljer den 27/2! 

Vad händer med vår hälsa när vi drabbas av en kris?

Hälsan blir mycket sämre eftersom stress påverkar kroppen mycket negativ, och framförallt sömnstörningar sätter kroppen ur funktion.

Hur kommer man tillbaka från en kris? 

Ur jobbhänseende och egen erfarenhet kan det vara absolut nödvändigt att byta miljö. Att få personen att förstå att det finns nya möjligheter !

Vilka tips har du för att minska stress och återfå balans i livet?

På arbetsplatser arbetar vi med Sinnenas Rum med massagefåtöljer, där vi rekommenderar våra kunder att ge sina anställda 1-2 15 minuterspauser i Sinnenas Rum per vecka. Vissa kunder bjuder tom in långtidssjukskrivna till arbetet för att de skall kunna använda fåtöljen, och en stund träffas över en fika för att ej tappa fotfästet och kontakten.