Tack Agneta Ekfeldt och LevaMera!

DSC02185

 

Agneta Ekfeldt driver företaget LevaMera och arbetar med hälsa och friskvård med produkter, FitLine.

Vi besökte hennes monter på Shine´s senaste event: ”Våga möte dig själv och andra i kris!”

 Vad är Fitline bra till, Agneta?

De är mycket bra produkter som ger :

  • bättre immunförsvar
  • fungerande mage
  •  massor av energi, fokus och uthållighet
  • ger kroppen ett inre lugn
  • en god och djup sömn.

Innehållet i alla FitLines produkter går direkt ut till cellerna och ger cellerna den näring, som behövs, för att starta kroppens eget självläkningssystem. Därav förekommer många olika effekter beroende på vilken obalans just DU har i din kropp.

Speciellt under stress och vid krissituationer förbrukar kroppen väldigt mycket vitaminer och mineraler. Då behöver man extra tillskott för att få kroppen att kunna fungera igen. Fitlines produkter har högsta kvalitet och 95% biotillgänglighet. Man kan jämföra med en bil: du köper inte nya däck, lackar om den etc. om den inte går att köra – för att kunna köra behöver du bensin, vilket kan jämföras med tillräcklig näring för en människokropp.

Många elitidrottsmän använder produkterna utan sponsring. De är garanterat dopingfria och finns med på Kölner Liste, där alla godkända produkter finns med. Även vardagsmotionärer använder produkterna, som ger ökad uthållighet samt snabbare och bättre återhämtning. Själv använder jag dem i samband med gymträning och i mitt golfspelande – med märkbar skillnad.

Är du intresserad – eller bara lite nyfiken – är du välkommen att kontakta Agneta: Agneta.ekfeldt@telia.com