Utställare på Shine: Västsvenska Handelskammaren

 Det är första gången Maria Ek jobbar som utställare på shine event, tidigare har hennes kollegor på Västsvenska handelskammaren haft nöjet att få vara här.

– Jag gillar nätverk med människor som möts. Shines event är intressanta för oss då man kan möta människor från större företag som ofta framför allt arbetar inom sina egna nätverk. Det är roligt att få visa alla som kommer hit nya möjlighet att höja blicken och visa på möjligheterna i olika nätverk. Shine är en jättebra plattform för dessa möten.

Vi på Västsvenska Handelskammaren gillar möten och stimulans på alla plan. Här är det en väldigt skön avslappnad och familjär stämning där man får ta del av både smak, inspiration och varma leenden. Vi kommer absolut att komma tillbaka till Shine event, säger Maria Ek.

3 mingletips från MariaEk

  • Vad modig och ta första steget,
  • Ge och ta! Se till att få en balans mellan informationsutbyte och det sociala.
  •  Håll alltid det du lovat. Återkom när du säger att du ska återkomma.