Besökare på Shine: Anna Lerneryd

Anna Lerneryd är designer och skribent som bloggar om nätverkande i Göteborg.

-Då jag bloggar om nätverk hittade jag Shine och skrev ett inlägg om eventet på min blogg  och blev på så sätt inbjuden av Anki. Så idag är det är första gången jag besöker Shine. Jag tycker hela eventet känns väldigt lyxigt. Väldigt fina lokaler, god mat och trevlig atmosfär där man kan möta många intressanta människor. Jag kommer absolut komma tillbaka igen. Mitt mål för kvällen är att hitta nya nätverkskontakter, möta nya potentiella kunder och samarbetspartners, säger Anna Lerneryd.

Anna Lerneryds tre mingletips:

  • Ha ögonkontakt
  • Ställ en trevlig fråga och lyssna på svaret.
  • Är du ute efter ett samarbete ta reda på personens behov och sälj in dig själv som lösningen.