Besökare på Shine: Debbie Lygonis

Debbie Lygonis är VD och grundare till Clarity Digital och har besökt Shine events tidigare och fick mersmak och ville gärna gå igen.

– Jag tycker att Shine har en lagom nivå på hur många aktiviteter de har per år. Det är inget nätverk där man måste gå varje månad vilket passar mig väldigt bra. Programmen är intressanta, med olika fokus, det är trevliga utställare och dessutom får man träffa trevliga människor professionella människor som man får tid att mingla med, det gillar jag. Allt känns väldigt genomtänkt med bra lokalitet i trevlig miljö. Jag känner inte till kvällens talare men målet är att få ny inspiration och lite mer mod att ta med mig hem när jag går härifrån, jag kommer absolut besöka Shine igen och ser redan fram emot novembers event, säger Debbie.

Tre mingletips från Debbie Lygonis

  • Se till att inte fastna med dem du redan känner, ha modet att träffa nya människor.
  • Se på folk och le, det öppnar upp för samtal.
  • Visa intresse för personen du pratar med, ni behöver inte enbart prata om era respektive arbeten man kan hitta privata gemensamma nämnare också.