Utställare på Shine: Saltsjön utveckling

Camilla Clasén och hennes företag Saltsjön utveckling var utställare redan under Shines första event och ville absolut komma tillbaka.  Saltsjön utveckling arbetar med ledarskapsutbildningar och använder hästar som metafor när de arbetar. Camillas kurser är upplevelsebaserade där man genom hästarna utvecklar såväl ledarskap, grupper som kommunikationsförmåga.

Shine är den bästa inspirationsmässan med helt rätt kundgrupp för mitt företag då jag riktar mig till chefer. Det är ett bra tillflle att ha roligt samtidigt som man skapar nya kontakter och får synas. På Shine är det ett öppet väldigt trevligt klimat och man möter flera olika företag som man kan knyta viktiga kontakter med, säger Camilla Clasén.

Camillas 3 mingletips

  • Våga gå fram till folk
  • Var uppmärksam på kroppssingnaler
  • Var trevlig mot alla, vi är här av samma anledning.