Utställare på Shine: Hagabadet

Hagabadet är ett centralt beläget dag-spa inhyst i anrika f d Renströmska badanstalten.På Hagabadet samsas träningsanläggningar med de senaste spa-behandlingarna, en restaurang i unik miljö och spännande konferensmöjligheter. Det är en plats för såväl möten och träning som återhämtning och njutning. Susann Svenberg och Hagabadet har varit utställare på Shines event tidigare och tvekade inte att ställa ut igen. Susann berättar:

Hagabadet har ett kundsegment som stämmer mycket bra överens med besökarna som kommer på Shine. Här möter vi 250 personer, mestadels kvinnor i ålder 30-60 som tycker om att ta hand om sig själva och att njuta. Här kan vi få många nya kontakter och protentiella kunder. Vi tycker att Shine är en väldigt bra plattform att synas på för vårt varumärke.

Eventet är väldigt gynnsamt för utställarna då man befinner sig i samma lokal som föreläsaren och Anki har lagt in längre pauser för mingle så att besökarna har tid att komma till våra montrar och berikas och umgås med varandra. Vi på Hagabdet kommer absout vilja vara utställare här igen.