Designer på catwalk – Linda Carlén

lc_dress

Den 23 september bjuder Shine till ”En berättelse om drömmar, verklighet och betydelse”, en oförglömlig kväll som handlar om mode och musik.

Linda, vad betyder mode för dig?

” La Mode” som jag särskiljer från ” La Confection” är en konstform som tillåter sig att användas mångsidigt. Modet ger en bild av vårt samhälle idag och alltid speglat vårt samhälle och dess olika situationer. Modet kan oxså användas för att skapa images att njuta och låta sig förskönas av.

 Vad kännetecknar Linda Carlén design?

Den kännetecknas av stil elegance och skräddad modekonst av högsta kvalitetoch hög modegrad. Linda Carlén satsar främst på hållbart mode som i sin still håller över säsonger utan att förlora sin modegrad.

 Vad vill du förmedla med dina plagg?

Kvinnlighet, styrka, identitet, och en stark känsla av självständighet och personlighet. Linda Carlén skapar design för den aktiva kvinnan i alla åldrar som söker stil och vill utstråla en inre styrka.lindacarlen12

Träffa Linda den 23/9!

Boka din biljett nu!