Event 24 september: Våga vara en framgångsrik kvinna!

När? Torsdag 24 september, kl. 18.00 – 21.00

Var? Golden Club, Kungsgatan 41, Göteborg
OBS! ny adress!

lättare mat och kaffe serveras

Kom 3 betala för 2!
Barbro Dahlbom-Hall
talare och författare

En av de mest uppskattade ”Sommarpratare” som blev ”Årets ledarutvecklare”, ”Årets Väckarklocka” samt fått Kungens medalj i 8:e storleken i Serafimerordens band kommer till Shine!

Vill du få förutsättningar, kunskaper och insikter för att förfina och fördjupa dina egenskaper och att skapa en klar egen uppfattning om hur du själv vill framstå för att vara väl värd att följa? Genom självinsikt kan du få förmågan att skapa balans mellan arbete och privatliv samt  utveckla förståelse, förmåga och strategier för att nå dina mål.

Barbro kommer att utifrån sin långa erfarenhet tala om vad kvinnor behöver förstärka respektive förminska för att få optimal nytta av sin potential.

Barbro Dahlbom-Hall, som i 40 år har utbildat eliten inom privat och offentlig sektor i chefskap, har många tips om hur du kan utvecklas och blir ännu mer framgångsrik.

Hennes böcker har översatts till flera språk och på den långa listan över uppdragsgivare finns både FN, Sida och många internationella storföretag. Du får även möjlighet att köpa Barbros böcker till reducerad pris, under kvällen.


Medlemspris: 395 kr
Ordinarie pris: 495 kr
Medlemskap: 500 kr/år

Bankgiro: 688-4621

Obs! Avboka kostnadsfritt senast 30 dagar innan eventet.
Vid avbokning minst 14 dagar före 50% avdrag, därefter debiteras hela beloppet.