Träffa våra utställare den 23/9 – Okamia Fashion

Okamia

Okamia fashion säljer vackert designade och nästan helt handgjorda väskor. 
Boka din plats här: www.shinenetwork.se/event
Väskorna är tillverkade i äkta läder, samt Springbok och Burchells zebra. Väskorna är av högsta kvalite och dessa djur är självklart INTE fridlysta. Springbok är en art av antilop – den föds upp på av regeringen godkända gårdar och ingår i ett program där man har strikta kontroller över antalet djur i Sydafrika.  Köttet används som föda, skinnet är endast en biprodukt.

Alla skinn är garvade och färgade efter internationella miljökrav – de innehåller inga ämne eller kemikalier som är skadliga för miljön.

Genom att välja våra Afrikanska produkter stöder man den lokala kulturen och bidrar till flera arbetstillfällen – man ger de anställda en chans till ett bättre liv.

Margarida, varför valde du att vara utställare hos Shine?

För att jag vill gärna vara en del av ett hög klassigt event tillsammans med andra kända och respekterade desingers och företag  – ett bra sätt att marknadsföra mina underbara väskor i Sverige.

Vad är kopplingen mellan dina produkter och en av Sveriges internationell mest kända varumärke, ABBA?

Som ABBA är mina väskor  unika. De har elegance, en djärv modern stil som ger oss alla mycket glädje! Underbara färger (vilket ABBA också älskade) och är helt enkelt annorlunda!

Missa inte Okamias monter den 23/9 hos Shine!