”ABBA Tribute Original – Let Design & Music Speak” var en sagolik kväll!

Recently Updated9
Senaste Shine event handlade om design och musik, om elegans och glädje, om magin som vi behöver ha i våra liv. Kvällen bjöd på modeshow av högsta klass vävd med Owe Sandströms underbara berättelser från tiden med ABBA och Johan Stengårds gudomliga saxofon.

Mode sagan tog oss genom plagg av hög kvalité i naturliga tyger från Kotowska Style, till eleganta ”day-to-day” kavajer från GareDeRobe, vidare till underbara plagg i mocka och sämskskinn från Ateljé Eliza, och avslutningvis till sagolika fest kläningar från Linda Carlén.

Mingeln förgylldes av en rad duktiga utställare redå för att presentera sig och sina produkter. Bland de fanns Miss Universe Sweden designer Aviad Arik Herman; Image n´Impact, Friskonomen, StarSisters, Okamia Fashion, Jeunesse och AnkiD Creations.

Att Owe visade kostymer som inte ens går att se på ABBA museum och Johan valde att splela en låt i världspremiär gjorde kvällen oförglömlig.

Stor tack till er alla som har valt ge Shine några av era värdefulla timmar.