Staffan Bergsten, licensierad personlig trÀnare och delÀgare i TheFitnessInternet.com svara pÄ vÄra frÄgor:
Shine:
Hur upplevde du
kvÀllen?
Staffan: Jag tyckte att det var en spÀnnande kvÀll med en bra mix
utstÀllare och talare. Framförallt var förelÀsningen om sömn intressant och relevant.
Variationen och bredden pÄ de olika Àmnena uppskattades.
Shine: Skulle du komma tillbaka som talare/utstÀllare hos
Shine?
Staffan: Absolut! Alla var mycket trevliga och kom med generösa
erbjudanden och goodie-bags. En duktig talare Àr guld vÀrd.
Shine: Skulle du rekommendera andra att vara med i
Shine?
Staffan: Det tycker jag. Bra networking och man fÄr alltid nya idéer
och tips som fÄr hjÀrnan att jobba. Givetvis fÄr man passa pÄ att nappa pÄ de erbjudande
som utstÀllarna har till Shine medlemmarna :)!
Nedan fĂ„r ni receptet pĂ„ Staffans underbara FröknĂ€cke đ
- Ingredienser:
- 2 dl majsmjöl
- 1 dl solrosfrön
- 1 dl sesamfrön
- 0,5 dl linfrön
- 0,5 tsk salt
- 0,5 dl rapsolja
- 2,5 dl hett vatten
- Flingsalt
 SÄ hÀr gör du:
- 1. Mjöl, frön och salt blandas i en skÄl
- 2. Rör i oljan och sedan vattnet och blanda runt. Det ska bli en lös smet
- 3. LÄt den stÄ och svÀlla en stund
- 4. HĂ€ll smeten pĂ„ ett bakplĂ„tspapper. För att fĂ„ det tunt och jĂ€mnt â lĂ€gg ett bakplĂ„tspapper ovanpĂ„ och med hĂ€nderna eller kavel kan du lĂ€tt breda ut den ljumma smeten.
- 5. SkĂ€r i rutor (4×4 eller önskad storlek)
- 6. Strö över flingsalt (LÀtt att glömma men ack sÄ viktigt för smaken)
- 7. GrÀdda i mitten av ugnen 150 grader. Kolla efter en halvtimme, tiden beror pÄ hur tjock smeten Àr. ( mer vatten gör tunnare smet och kortare tid)
Om du vill ha glutenfria kex kan du ta fiberhusk i stÀllet för majsmjölet, och oljan gÄr att byta ut till kokosfett. Variera gÀrna med chia- och pumpafrön.
                       Lycka till!Â