”Sälj och service in världsklass”, med Malin Hammar, på nästa Shine event

Malin Hammar / hemlig ort / aug 2010En sak som de flesta har svårt för är att sälja. Oavsett om det gäller att sälja en produkt, en tjänst eller sin egen kompetens.

Lyssna på Malin Hammar och lär dig att sälja som en proffs!

Malin har arbetat som försäljnings- och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den  femstjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar. Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år i utlandet. Om hennes erfarenheter som försäljningschef för professionella försäljare, om möten med människor, via personlig eller telefonbaserad kontakt och många och långa relationer med kunder över hela världen. Malin ger dig en nytänkande möjlighet att tänka utanför ”boxen”, lär dig att bjuda på dig själv i en balans mellan humor, värme och proffsighet. Denna föreläsning passar bra för dig som vill lära dig det lilla extra inom försäljning av dig själv och av din produkt samt för att skapa extra kraft och ”edge” i din försäljningsteknik.

Läs mer på: www.shinenetwork.se och boka din biljett på: shine@ankid.se