Våga möta dig själv och andra i kris!

När?  Torsdag 27 februari,  kl. 17.00 – 21.00

Var?  Norges Hus, Skånegatan 16, 411 40 Göteborg

Mingel och lättare förtäring (grekiska specialiteter!) ingår.


En fot i golvet – Om en resa genom landet Kris

[ezcol_1third]

asalindell
Åsa Lindell – författare

[/ezcol_1third]
[ezcol_2third_end]

Vad händer när vi hamnar i kris? Och hur kan vi bli bättre på att möta både oss själva och varandra när livet är svårt? Åsa Lindells föreläsning är en personlig betraktelse baserad på egna och andras upplevelser om vad som händer med oss när livet hamnar i undantagstillstånd är vi hamnar i kris. Och vad som gör att man sätter ned en fot i golvet. Igen och igen.

Kriser drabbar oss alla men ändå känner vi oss ofta osäkra i mötet med en människa som av någon anledning inte mår bra psykiskt. Konceptet En fot i golvet vill förändra vårt sätt att möta oss själva och varandra i kris. På arbetsplatser, hemma och i samhället. Åsa Lindell är den drivande kraften bakom och hennes bok med samma titel lanserades på bokmässan i höstas. Praktiskt och jordnära hanterar Åsa det svåra ämnet kris och sorg. Alltid med stark närvaro, där både smärtan och humorn ges tillåtelse att ta plats.

[/ezcol_2third_end]


Välkommen till en värld där drömmar blir verklighet!

[ezcol_1third]

helenamagdalenaivekrans
Helena-Magdalena Ivekrans – författare

[/ezcol_1third]
[ezcol_2third_end]

Lev din dröm – genom att lära dig om attraktionslagen, den universella lag som ger dig tillbaks det du sänder ut. Med allvar, humor och pedagogik delar Helena-Magdalena med sig av egna och andras exempel, hon kommer ge er övningar som ni själva kan börja använda er av direkt så att ni själva kan börja använda er av attraktionslagen för att skapa det liv ni drömmer om.

Helena-Magdalena har levt ett helt liv med ett stort intresse för tankens kraft och attraktionslagen. Hon har nått ut till närmare en miljon människor med sitt budskap de senaste åren genom medverkan i SVT ”Från Sverige till Himlen”, via sin blogg på Tidningen Nära och genom föreläsningar i Sverige och utomlands.
[/ezcol_2third_end]


[ezcol_2third]

Boka före 20 januari och få 100 kr i extrarabatt!

Medlemspris: 395 kr
Ordinarie pris: 495 kr

Obs! Avboka kostnadsfritt senast 30 dagar innan eventet.
Vid avbokning minst 14 dagar före 50% avdrag, därefter debiteras 100%

[/ezcol_2third]

[ezcol_1third_end]

Köp din biljett här

Spara ännu mer:
köp abonnemang

[/ezcol_1third_end]