Skeppsholmen Sotheby’s International Realty är med den 11 november!

safe_image[3]Sotheby’s International Realty® har en lång historia som går tillbaka till 1744, då det anrika Auktionshuset Sotheby’s grundades. 1976 bildades fastighetsförgreningen för att tillgodose kundernas önskemål om exklusiva fastigheter förmedlade med en lika hög servicenivå, marknadskännedom och hänsynsfulla tillvägagångssätt som i förmedling av konst och antikviteter. Sotheby’s International Realty Affiliates LLC erbjuder till privatägda fastighetsmäklarkontor som möter strikta kvalifikationer en exklusiv rätt att arbeta under namnet Sotheby’s International Realty®. Tillsammans är de nu över 650 kontor i 45 länder och stater med sammanlagt mer än 12 500 medarbetare alla med samma värderingar och med en ojämförbar lokalkännedom och expertis.