Vägen till mästarminne och kreativitet

När? Måndag 23 september, kl. 17.00 – 21.00

Var? Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Mingel och lättare förtäring ingår.

Så får du ett mästarminne

Mattias Ribbing

VD Mind Academy AB

Möt Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästare i minne, i en oförglömlig föreläsning. Mattias tar dig med på en resa in i hjärnans fantastiska värld, som kommer att förändra din syn på kunskap och inlärning för alltid. På ett intressant och underhållande sätt visar han att ett mästarminne är en förmåga som alla kan öva upp. Som åhörare får du med dig flera praktiska verktyg hem att använda direkt i din egen vardag. Dessutom bjuds det på en exklusiv uppvisning av en äkta minnesmästare. Ett vässat minne är en stor konkurrensfördel oavsett vilken bransch man verkar inom. Nu visar Mattias dig precis hur du ska göra.

Mattias är även författare till boken ”Vägen till mästarminne” där han ingående förklarar teknikerna till ett bättre minne. Boken blev bland annat vald till en av årets bästa självhjälpsböcker.

Skapa kreativa klimat och innovativa organisationer

Donnie Lygonis

Affärsutvecklingscoach på KTH Innovation

Donnie Lygonis är innovatör ut i fingerspetsarna. Han har startat flera företag och arbetar till vardags som affärsutvecklare på KTH Innovation där han hjälper forskare och studenter att kommersialisera sina patent och idéer. Donnie har arbetat med företagande, organisationsutveckling och ledning i över 20 år och vet hur de verkligt innovativa företagen gör för att förnya sig gång på gång.

Han är jurymedlem i Venture Cup och Ung Företagsamhet, han ansvarar för ledarprogrammet på ”Management i tillväxtföretag” på Handelshögskolan i Göteborg, för delkursen ”Entreprenörskap, praktisk affärsplanering” på IHM i Stockholm samt var han en av jurymedlemmarna i ”Uppfinnarna” som gick på TV 4 i höstas.


Investera i dig själv!

Medlemspris: 395 SEK
Ordinarie pris: 495 SEK