Så säger Cecilia Kärvegård om Shine eventet den 20 maj…

imagesCA1GY9U6Stort tack Anki och hela nätverket Shine för en helt fenomenalfantastisk kväll med Rockstjärnestatus!

Ni var en väldigt härlig publik som gav stor respons vilket är väldigt uppskattat för mig som föreläsare. Och du, Anki, var en suverän värdinna och konferencier. Lokalen var suverän och det är alltid ett stort plus när tekniken fungerar utan avbrott.

Jag hade jättekul hela kvällen och det var så roligt att mingla med er allihop! Jag gick och lade mig med ett härligt leende den kvällen.

Kom ihåg att vara dig själv och att använda gummisnodden så att du kan byta ut improduktiva tankar till mer konstruktiva!

Du hittar även mer Rockstjärnestatus på Facebook.

Jag hoppas vi ses igen! Ni Rockar!

Med önskan om en fantastisk dag!

Cecilia Kärvegård