Besökare på Shine: Systrarna Wallander

Systrarna Denise och Erika Wallander kom tillsammans till Shine event. Erika jobbar på Volvo medan Denise studera Geografi på Göteborgs universitet. Erika har varit på Shines Event tidigare och pratade så gott om Shine att systern ville följa med.

-Shine bjuder alltid på ett intressanta ämnen och vi hade så himla trevligt förra gången. Dessutom är det kul med mingle, förväntningarna på i kväll är helt enkelt att ha roligt och framför allt att bli inspirerad, säger Erika.

-Erika berättade för mig hur roligt det var och jag ville självklart följa med och se hur det är, efter idag får vi se vad jag berättar för mina vänner och än så länge har det varit mycket trevligt, berättar Denise.

-Anki lyckas få till väldigt intressanta kvällar med givande ämnen som det definitivt är värt att besöka. Det i kombination med att träffa och mingla med alla andra besökare gör det roligt att komma hit, jag kommer absolut besöka Shine events igen och ser redan fram emot nästa gång, säger Erika.

Tre mingletips från ErikaWallander:

  • Man ska inte tänka så mycket innan
  • Våga gå fram och säga hej!
  • Tycka att det är roligt.

– Eftersom jag är student är jag inte lika van vid mingle, så tar jag till mig Erikas tips och ser var kvällen har att erbjuda, avslutar Denise.