Drivkraften bakom Shine

shine-logo-ejnamnMin starka tro att människorna utvecklas bättre tillsammans kräver mod. Det vi behöver är motivation och stöd från varandra, att vi vänder oss inåt och frågar: Är jag på rätt väg i livet?

Det sägs att allt man gör, gör man för att nå lycka eller undvika smärta. Oftast faller vi för den kortsiktiga motivationen. Vi belönar oss själva eller tar emot belöningar för att känna oss tillfredsställda på kort sikt. Detta är det som oftast hindrar oss att ta ett steg vidare. Som tur, i takt med att vi mognar, blir vi mer medvetna om det som verkligen motiverar oss. Om vad vi skulle vilja göra för att verkligen må bra. Detta smitar andra och gör att dem också känner sig motiverade.

Jag vill träffa er, alla begåvade människor, för att kunna lära mig mer, hitta ny motivation och utvecklas vidare.

Shine är en mötesplats för människor som vill ta ett kliv framåt. Vi kan utvecklas tillsammans och stärka varandra, men för att kunna göra detta måste vi lära känna varandra. Därför startade jag Shine och därför arrangera jag inspirationskvällen den 28 maj på Elite Park.

Låt oss träffas, inspireras och utvecklas tillsammans! Boka din biljett redan nu!